NouNollan kanssa ollaan treenailtu sekä nomejuttuja että tokojuttuja ja kyllähän se treeneissä toimii. Ärsyttää vain että sitten kun paikalla on tuomari niin perseilyksi menee. Juu, ei huvita ei. Eilen näytin Napin turkille pitkästä aikaa fiskarsseja. Nappia ei tänä kesänä ole trimmattu kertaakaan ja alkoi koko koira olemaan yhtä karvakasaa niin ettei sitä enää kestänyt katsoa. Ja kun en jaksanut alkaa peseen irtokarvoja pois poitsu sai tehdä vesinoutoja omasta rannasta. Hymy Tein myös pihalla muutamia noutoja. On se ihanaa asua täällä maalla! Osaa kyllä arvostaa nyt kun liikkuminen kotoa on rajoitetumpaa.

Tänään käytiin koko sakin kanssa läheisellä pellolla (matkaa n. 50 metriä! Hymy) treenailemassa markkeerauksia. Tehtiin pitkiä ykkös- ja kakkosmarkkeerauksia. Nappi teki töitä niin kuten pyydettiin, palautti suoraan EIKÄ KERTAAKAAN YRITTÄNYT KUSTA. Fiksu koira, kivempihan se on kinttua nostaa silloin kun tuomari on suojelemassa. Mitä sitä nyt treeneissä sellaista... Jotenkin tuli sellainen olo että tuo koira nauraa mulle.

Isännän kanssa ovat kulkenee sellaisia 4 tunnin reissuja metsään katseleen mihin aloituspäivänä kannattaa lähteä. Olin kyllä eilen yllättänyt että noinkin pitkän reissun jälkeen Nappi jaksoi uida virtaavassa joessa ja vielä sen jälkeen tuntui olevan intoa ja virtaa. Noooooh, katsotaan jääkö poitsu uusi lempinimi loppuelämäksi voimaan vai saadaako se nöyrty.. eiku taipumaan. Silmänisku