Nautittiin taas koirien kanssa ihanasta, aurinkoisesta kevätpäivästä. Käytiin 1,5 tunnin metsälenkki jonka päätteeksi sitten tein pienen treenin Napille. Laitoin sen istumaan ja nakkelin dameja 5-6 ympäriinsä niin että ne lenteli Napin vierestä, pään yli jne. Malttoi hyvin pysyä. Damit oli aika lähekkäin toisiaan ja annoin sen sitten hakea ne yksi toisensa jälkeen. Näitä tälläisiä tein 4 kertaa eikä se vaihtanut kuin yhden kerran! Nauru


Ellillä oli illalla tottistreenit ja kun mulla oli Nappikin mukana päätin ottaa vielä sillekin pienen treenin. Tehtiin linjaa niin että avustaja laittoi palautusreitille häiriödamin eikä Nappi edes yrittänyt vaihtaa! 
Hymy Laitoin lopuksi kaksi damia ihan viereikkäin, eikä se vaihtanut. Treenasimme myös pillikäskyjä; luoksetuloa ja istumista ja kivasti Nappi ne muisti vaikken juurikaan ole pillillä treenannut.

Taas on niin mukava ja luottavainen mieli Napin treenien osalta. Voi olla että jo seuraavissa treeneissä tulee palautus maan pinnalle, mutta nyt nautin tästä hetkestä! Koirat on tyytyväisiä kun on lenkkeilty ja treenailtu. Saivat vielä kunnon luut jyrsittäväkseen. Tälläisistä päivistä kyllä nauttii!