Nappi on saanut elää kuin pellossa- niin kuin kunnon maalaiskoiran pitääkin. :) Kurittomuus alkaa näkyä korvattomuutena niin lenkillä kuin kotosallakin. Tekee omia temppujaan ja nauraa partaansa. En ole jaksanut puuttua kun muakin on sen pelleilyt vaan naurattanut. Mutta nyt pitää alkaa palauttaan kuri ja käskyt. Ennen kuin vallan mahdottomaksi menee.

Muutamia treenejä ollaan tehty. Ollaan jopa käyty ihan maneesilla ottamassa tottista. Napissa on mukavasti intoa ja halukkuutta tehdä hommia. Damitreenejä ollaan myös muutamia otettu. Niissä se korvattomuus häiritsee, ei niinkään tottishommissa kun koira kuitenkin on ihan lähellä siinä. Tänään Nappi halusi mielummin pelleillä lumisen damin kanssa kuin tuoda sitä minulle. En sitten tiedä mikä merkitys sillä oli että se dami oli luminen. Uskon, että suurempi ongelma oli se ettei se vaan kehdannut totella. :) Tein erilailla ja se toi damit ihan ok. Korvat tötteröllä niin kuin sillä on tapana.

Samoin siitä huomaa, että olen junnannut taas samoja juttuja ihan liikaa. Napille pitäisi tehdä uusia innostavia treenejä, joissa se joutuu oikeasti tekeen töitä. Ihan liian helppoja treenejä ja aina samalla kaavalla. Onneksi tähän on tulossa nyt muutosta. Lauantaina on tiedossa kimppa nome-treenit! Toivottavasti saadaan aina välillä pidettyä yhteistreenejä niin tulee treenattua!