Kylläpä on ihanaa kun on KESÄ!! Cool Parhaimmillaan ollut +18 astetta. Tosin pitänee alkaa jotenkin suojaamaan kasvot kun taas tänään ollaan oltu niin paljon ulkosalla. Käytiin ensin uittamassa Nappia ihan uudessa paikassa. Jälleen se uimaan lähteminen oli vaikeaa mutta sitten kun kävi ensimmäisen noudon tekemässä ui pitkiäkin matkoja ihan ilman ongelmia. Paikalla oli damipyssy josta kieltämättä oli hyötyä, mun heitot kun tuppaa olemaan ihan surkean lyhyitä. Sellaiseen voisi joskus tulevaisuudessa sijoittaa. Mutta tosiaan ui melko pitkiäkin matkoja joihin tietenkin saa olla tyytyväinen. Muutamia ihan kokeilemisen arvoisia vinkkejä saimme miten vahvistaa sitä uimaan lähtemistä. Katsotaan onko niistä hyötyä. Silmänisku

Tuossa iltasella tein vielä pari linjatreeniä ja ne menivät nyt oikein mallikkaasti! Tein ensimmäisen linjan motivoidusti ja sitten seuraavan vei avustaja vähän kauemmaksi. Kolmannen otin vielä siihen samaan paikkaan niin että itse vein sen Napin ollessa lähetyspaikalla. Ideana oli että avustaja veisi kahdesti damin aina vähän kauemmaksi siitä ensimmäisen damin paikasta että matka vähän kasvaisi joka kerta. Ohjeistin ilmeisesti vähän huonosti niin tehtiin sitten näin se.

Huomasin ettei ole linjoja tullut treenattua sitten nome-leirin ja siitähän on jo 3 viikkoa! Kyllä se aika vaan menee tosi nopeasti. Nyt linjat meni tosi kivasti. (silloin leirillähän meillä oli niiden kanssa ongelmia) Pitää alkaa niitäkin taas treenaamaan ja vaikeuttamaan.

Toissapäivänä käytiin tekemässä hakua variksilla. Tehtiin ihan sellainen hakuruutu mitä taippareissakin on. Vietiin alueelle valmiiksi muutamia variksia ja sitten olin alueen reunalla Napin kanssa kun tuli laukaus ja heitettiin vielä yksi varis alueelle. Nappi teki hyvää, itsenäistä hakua. Otti myös riistat hyvällä otteella ja palautti käteen, mihin olen tyytyväinen. Se mihin en ollut tyytyväinen oli koiven nosto. Huuto Hitto kun se aina vaan sieltä tulla putkahtaa. Saattaa mennä monta treeniä tosi hienosti ilman mitään ylimääräistä ja sitten taas... Huoh. Mutta periksi ei anneta. Se jää nähtäväksi päästäänkö tuosta ongelmasta koskaan eroon. Voi olla että sitä saadaan hillittyä mutta se aina jossain vaiheessa tulee harmittavasti esiin.