Eilen touhusin Naperon kanssa kovasti. Pidin kunnon huoltopäivän. Trimmasin sitä ja nyt oon ihan tyytyväinen trimmausjälkeen. Korvat ei oo kaljut eikä myöskään korvien päällä ole hapsuttavia karvoja! :) Jes! Kyllä se tästä pikku hiljaa. 
Korvien trimmaus on ollut mulle aina se vaikein pala. 
Nyt ei törötä missään ylimääräisiä hapsuttavia karvoja. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Kastelin turkkia ja silittelin irtokarvat pois. Napin turkki näyttää paksulta vaikka pelkäsin sen tiputtavan kaikki karvansa. Lisäksi leikkasin kynnet ja putsasin korvat. 

Treenattiin myös dameilla ja vähän tokojuttujakin. Seuraamista, perusasentoa, liikkeestä maahanmenoa, paikalla oloa ja seisomista. Liikkeestä maahan oli vaikein liike mutta kyllä sekin sieltä pikku hiljaa tulee.

Tänään mennäänkin sitten näyttelytreeneihin.

Edit.

Näyttelytreeneistä palattu. Jännä miten nopeasti poju alkoi käyttäytymään eri tavalla hallilla jossa yleensä käymme vain tokotreeneissä. Fiksu koira. Harjoiteltiin näyttelyseisomista ja juoksemista. Tärkein anti treeneissä oli hampaiden katsominen ja muu kopelointi. Ekalla kerralla Nappi ei olisi mielellään hampaitaan näyttänyt. Seuraavat 2 kertaa menikin jo ihan mukavasti. Muu kopelointi sujui mallikkaasti. :)
Liikkeistä saimme palautetta että sivuliikkeet näyttää ihan hyvältä jo nyt, mutta edestakaiset liikkeet ovat vielä vähän löysät. Seisominen sujui tosi hienosti ja kuulema näyttikin kivalta.

Teimme myös muutamia kontaktiharjoitteita ja ohitustreeniä. Jos meillä on jatkossakin aikaa niin voisimme ihan hyvin piipahtaa treenamaassa näyttelyitä varten. Sekun ei meille maksa enää mitään. Eipähän tartte sitten mätsäreissä juosta ja helpompi käydä näyttelyssä kun on vähän hommaa jo harjoiteltu. Jospa sitten oikeassa kehässä homma sujuisi mallikkaasti.

Tosiaan. Paikalla oli myös mittatikku ja mittasimme Napin. Mittatikku näytti 65 senttiä. (rottiuroksen ihanne...)