Ei mennyt ihan nappiin. Osallistuimme SNJ:n leirillä Loviisassa tokon alokasluokan kokeeseen. Tiesin kyllä että koira on kesken ja tiesin myös suurimman ongelmakohdan mutta ei se siltikään mennyt niin kuin kuvittelin. Nappi on aina ollut rauhallisesti ja varmasti paikallaolossa ja leirillä kun treenasimme pariin otteseen joka päivä ennen koetta niin Nappi pysyi varmasti paikoillaan. Niin varmasti, että emäntä pääsi jo vähän kehumaan koiraansa sen kuullen. Nimittäin päivää ennen koetta treeneissä kerroin kouluttajalle etten tee paikallaoloa koska Nappi on niin varmasti aina pysynyt paikoillaan ja että ko. liike on meidän bravuuri. ja mites sitten kävikään... ;)

Luoksepäästävyys: 9,5 Nappi nousi seisomaan ja tuomarin tullessa koskettamaan steppaili ja yritti pusutella.

Paikalla makaaminen: 0 Hieman ennen ajan täyttymistä Nappi vetäisi korvat rusetille, nosti nenää ja lähti leikittämään vieressä makaavaa flatti neitokaista. (Prkle!)

Seuraaminen kytkettynä: 0 Nappi oli äiskän kanssa lenkillä, seurasi jossain hihnan mitan päässä, nuuski maata jne. Karseeta katsottavaa!

Seuraaminen taluttimetta: 0 En suorittanut ollenkaan kun edellinen seurauttaminen meni niiiiiin huonosti. Tässä vaiheessa koetta kysyin tuomarilta saammeko silti suorittaa loput liikkeet. Saimme jatkaa.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 5,5 seuraaminen karseeta mut tuomaria lainatakseni "oikea liike löytyi"

Luoksetulo: 9 Nappi pysyi istumassa (Jes! Mietin jo paikallaolon jälkeen että pysyykö) Lähti reippaasti tulemaan ja siirtyi vasemmalle puolelleni istumaan. Ja minähän olen siis opettanut sen ensin tulemaan eteeni istumaan ja siitä sivulle. Ettei ihan mennyt niin kuin piti. :) Mut tuomari sanoi, että luoksetulo ok, vino perusasento vaan rokotti pisteen.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 6,5 Sama kuin liikkeestä maahan

Estehyppy: 8 Lähti hyppyyn ja hyppäsi kivasti. Harmi vaan että meni istumaan esteen takana.

Kokonaisvaikutelma: 7 Yllättävän hyvä. Tuomaria lainatakseni "Katastrofaalisen alun jälkeen koira tuntui hieman piristyvän"

yhteensä 83,5p. (ja kaks sataa oli jaossa....)

Siitä huolimatta OSN:n joukkue johon kuuluimme voitti joukkuekultaa!! :) Tästä opimme sen, että vaikkei itse osaa kannattaa veikata voittavaa joukkuetta. Kiitos kaiffarit! Kokeesta sain kuitenkin mitä hain tilannekartoituksen tasosta. (vaiko tasottomuudesta?)