Kysyi tokotreeneissä treenikaveri. :) Juuei. Mikä isku nuoren, epävarman uroksen itsetunnolle. Treenikaveri ei sitten ilmeisesti todistanut Naperon merkkailua tunnin alussa. Oltiin jo hetki treenailtu kun Nappi alkoi nuuskuttelemaan kovasti hallin lattiaa ja pissata lorautti halliin. Ei muuta kuin koira kiinni aitaan ja desifiointiaineen hakuun. Jepjep. Miten ihmeessä koira, joka ei edes nosta koipea vielä, tuntee tarvetta merkkailla? Tosi miehekästähän se tietty on merkata tyttö-tyylillä...

No itse treenit meni ihan kivasti. Napero on edistynyt istumisessa, liikkeestä seisomaan jäämisessä, hypyssä, luoksetulossa ja paikalla olossa. Seuraamisen ongelmat on tiedossa. Mun pitää siihen kehittää jotain sillä nämä tutut ja turvalliset keinot ei näytä Napin kanssa toimivan. Oon mennyt siinä nyt reilusti taakse päin ja tehnyt vain perus kontaktinpito treeniä. Jospa se tästä.

Damia kannettiin taas aamulenkin yhteydessä. Meni kivasti, vastaan tuli pyöräilijä ja lenkkeilijä eikä Napero välittänyt niistä mitään. Samoin dami pysyi suussa vaikka nuuskuttelikin jotain hajuviestejä. Kantoi damin kotiin saakka, matkaa tuli n. 700 metriä.