Olin ilmoittanut Napin vielä yhteen näyttelyyn tälle keväälle/alkukesälle. Lähdimme jälleen tutulla kokoonpanolla reissuun. Mikko lähti kepoilemaan ja kuskiksi. Hymy Ja ihan omasta halustaan! Silmänisku Matka meni rattoisasti mukavia jutellen. Koko päivän oli tosi nätti ja aurinkoinen ilma, tosin välillä tuuli melko navakasti. Sen verran kuitenkin tuo aurinko paistoi että kaikilla kärvähti enemmän tai vähemmän naama. No, mutta hauskaa oli. Tuomarina kiharoilla oli norjalainen Per Iversen joka arvosteli Napin näin:

"2 år gammal svart curly-hane av bra storlek. Välbalanserad hane. Mycket bra huvud o hals. Bra front. Välkroppad för sin älder. God lårbredd. Kunde haft mer krävinkel. Bra päls. Bra rörelse. Väl visad." ERI, ROP, SERT

Suomeksi jotenkin näin:

"2 vuotias musta kihara uros joka hyvän kokoinen. Tasapainoinen uros. Erittäin hyvä pää ja kaula. Hyvä etu. Ikäisekseen hyvä runkoinen. Hyvä reidenleveys. Voisi olla paremmin kulmautunut takaa. Hyvä turkki. Hyvät liikkeet. Hyvin esitetty."

1242666934_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Se oli sitten Napin kolmas ja viimeinen serti kun ikää tuli viime kuussa se vaadittu 2 vuotta täyteen!! Hymy Kiharoita ei taaskaan ollut muita paikalla mutta kun katsoin kehässä meitä ennen esitettyä rotua niin Iversen arvosteli ne asteikolla H-EH. Ei siis antanut ko. rodussa yhtäkään ERIä. Tuskin olisi sitä Napillekaan antanut jos ei se sen arvoinen olisi ollut.

Nyt onkin hyvä jäädä kehistä tauolle. En ole Nappia muualle nyt ilmoittanut enkä varmaan ihan heti ilmoitakaan. Mutta eiköhän mekin taas innostuta näyttelyissä silloin tällöin käymään. Kiitokset Inkalle joka esitti Napin ryhmäkehässä! Hienosti meni ja uskallan kyllä koirani luovuttaa esitettäväksi toistekin.