Nyt kun töitä ei ole pääsen paremmin iltasella harrastelemaan ja innostuinkin ilmoittamaan Napin kilpailemaan tähtäävien tokokurssille. Joka siis alkoi tänään. Ohjelmassa piti olla sivulle siirtymistä, seuraamista, luoksetuloa ja paikallaoloa mutta aikataulu venyi niin paljon että ehdimme ottaa vain sivulle tuloa ja seuraamista.

Napin kanssa sivulle tulo on ollut vähän vaihtelevaa. Välillä tulee oikein hienosti suoraan ja tiiviisti ja sitten välillä taas vähemmän mallikkaasti. Siinä vuoroamme odottaessa Nappi teki muutamat tosi hyvät sivulle siirtymiset mutta onneksi sitten näytti ne huonommat siinä kouluttajan silmien edessä. Saimmekin muutaman ihan hyvän vinkin tähän.

Seuraamiseen sain vinkiksi palata taakse päin ja tehdä ihan yhden askeleen seuraamista ja palkita heti kun on oikeassa paikassa. En sitten tiedä olenko itse kiirehtinyt eteenpäin vai olenko vaan palkannut väärästä asennosta? Kun mehän jo silloin viime kesänä palattiin seuraamisessa taaksepäin. No nyt kyllä tietty täytyy tunnustaa ettei seuraamista olla treenattu talven aikana ollenkaan, että sen puolesta ei ihmekään että sama ongelma on edelleen. Nolostunut Tuntuu vain turhauttavalta kun itsestä tuntuu että olen palannut alkuun ja tehnyt helppoa perusasento treeniä jo kauan eikä me päästä millään etenemään. Mutta eihän se auta kuin treenata vain homma kuntoon!


Kouluttaja myös sanoi, että kun kaivoin makupalan esille valmiiksi Nappi teki hyvän perusasentoon siirtymisen ja sitten taas kun makupalaa ei ollut esillä se ei kehdannut tehdä kuin sinne päin. Että pojalta voi ja pitääkin jo vaatia kunnon suoritus ja palkka sitten vasta taskusta. Tässäkin musta tuntuu että kun alan vaatia niin Nappi menee sellaiseen "laama olotilaan" eikä sitten ala tekemään enää mitään. Mutta tottahan se on että pitää sen myös tehdä kun kerran osaa. Ihan hyviä pointeja, jotka kyllä ohjaajakin oli jo tiedostanut... Hyvä vaan että asia otetaan reilusti esille niin itselleen selitteleminen on vaikeampaa. Silmänisku


Napille tein siinä odotellessa myös kaukokäskyjä ja paikallaolo treeniä ja ne meni mallikkaasti. Hymy Toivottavasti pääsemme käymään kurssin loppuun asti!

Perjantaina suuntaammekin sitten Juupajoelle nome/wt-leirille! Cool Odotan että sieltä saamme intoa ja vinkkejä nome-treenaamiseen.