Tässä kiireen keskellä ei ole tullut kirjoiteltua blogiin. Haluan kuitenkin tässä vaiheessa viimeistään toivottaa kaikille Oikein mukavaa Joulua!

Olimme joulua viettämässä vanhempieni luona. Joulu meni ihan mukavissa merkeissä, mutta rauhallisuudesta ei sentään voi puhua. Talo oli täynnä porukkaa, ja seassa niitä pieniäkin ihmisiä. Nappi oli ihan jees, mitä nyt välillä pojan villi luonto putkahti esille. Mm. lasten kakkavaipat, joulukuusen koristeet, lasten lelut jne kiinnosti. :) Väkeä oli sen verran että kyllähän nyt kiharalapsikin innostuu leikkimään hösläyksen keskellä.

Uuden vuoden suunnitelmia ollaan tässä tehty. Näillä näkymin pakenemme kaupungista mökille viettämään rauhallista vuoden vaihdetta. :)
Tamminäyttelykin koittaa pian. Näyttelykäyttäytymistä ollaan treenattu harmittavan vähän. Eikä kyllä tee mieli nytkään treenata kun joka paikka on ihan jäässä. Pitää katsoa jos jossain on vähän sulaa ja saisin jonkun kopeloimaan Napea. Jospa se näyttely kuitenkin menis kivasti, harjottelemaanhan sinne ollaan lähdössä. ;)

Laitanpa kuvan perhekoirasta.
1166943.jpg


Lopuksi kaikille
Oikein Hyvää ja Tuloksellista Uutta Vuotta 2008!!!