Nappi osallistui Erkkariin sunnuntaina. Junnuluokan taso oli kova. Paikalla ilmoitetuista 13 koirasta oli 11 junior urosta, mm. tuore Junior Maailmanvoittaja! EH:ta lähdettiin siis hakemaan. Napin arvostelu:

"Dog of moderate size and moderate angulation. Has an excellent coat. Pleasing head and expression. Would like to see him more strenght and angulation in front. Has very good side movement and hold a nice line in movement" ERI, JUK3 Tuomarina Jamie Hubbard.

Vapaa suomennos:

"Kohtuullisen kokoinen ja kohtuullisesti kulmautunut. Erittäin hyvä turkki. Miellyttävä pää ja ilme. Toivoisin enemmän vahvuutta (ilmeisesti luuston?) ja kulmauksia eteen. Erittäin hyvä sivuliike ja pitää kivan selkälinjan liikkeessä."

Kun sihteeri ojensi ERI-ruusuketta mun ilme oli varmaan mielenkiintoinen. Ensimmäinen mitä suusta pääsi oli OHO!

Junnuluokassa jaettiin 5 ERIä. Kilpailuluokassa oletin että olemme ensimmäinen joka jää ilman sijoitusta mutta tuomari osoitti meille 3:tta sijaa! Vau! Meidän pikku rimppakinttu laiheliini oli JUK-3!

Pidin tuomarin tyylistä juoksuttaa koiria kunnolla. Ainut vaan että mun lonkka ei tykännyt siitä kovin. Buranaa nassuun, koira autoon ja arvostelulomakkeen hakuun. Seuraavaksi suunnitelmissa oli ruokailu ja lähtö leiripaikalta. Maija huikkasi, että sun pitäis kyllä vielä Nappi vielä PU kehään... kun kaikkien ERI:n saaneiden ja luokassaan sijoittuneiden koirien kuuluu mennä PU kehään eikä arvostelua olisi vielä edes saanut antaa mulle. Ahaa. Jälleen jotain uutta. No päätin sitten vielä käydä juoksemassa koko rahan edestä. PU kehässä opin myös että siellä ei mennäkkään numerojärjestykseen vaan luokittain siihen järjestykseen mihin tuomari on koirat sijoittanut aiemmin.