Pikku hiljaa alkaa leiriväsymys väistyä. Tänään vielä mietin että jaksetaankohan me mennä ollenkaan tokotunnille mutta onneksi raahauduttiin paikalle. Nappi oli yllättävän energinen. Teimme sivulle tuloja ja ne meni nyt tosi hienosti. Nappi oli energinen, paikka oli hyvä ja asentokin tiivis. Hymy

Varsinaisesti treeneissä aiheina oli luoksepäästävyys, paikallaolo, seuraamista ja ruutu. Luoksepäästävyydessä Napilla on taipumus mennä vastaan joten palkkasin sitä istumisesta. 3 eri ihmistä kävi ja vasta viimeisellä se nousi. Oma moka sinällään olisi pitänyt vielä palkata. Paikallaolo meni muuten ok, mutta mua ärsytti kun Nappi oli nenä pitkällä haistelemassa vieressä makaavan kultsutytön tuoksuja. Ei onneksi noussut mutta olisi saanut keskittyä minuun eikä siihen naapurikoiraan. Pitää treenata tuota ryhmäliikettä vielä paljon!

Sitten seuraamiseen. Saimme hyviä vinkkejä miten saada paikka selväksi Napille. Teimme ihan lyhyttä, 1-2 askeleen pätkiä ja palkka oikeasta paikasta. Näillä jatketaan. Katsotaan saanko rakennettua tiivistä seuraamista.

Ruutu on Napille tuttu liike eikä siinä mitään ongelmia ollutkaan. Mukavan positiivinen fiilis jäi treeneistä. Tuli tunne että ehkä meistä vielä jotain tulee tokon sarallakin. Hymy Nyt pitää vaan malttaa mieli ja edetä rauhassa tuon seuraamisen kanssa.