Tänäänkin innostuttiin treenailemaan hieman. Ensin tehtiin pari ykkösmarkkeerausta, jonka jälkeen tehtiin kakkosmarkkeeraus. Ensimmäisellä ykkösmarkkeerauksella nosti koipea palauttaessa vaikka pillitin. Näin siitä että katselee mihin nostaa jalkaa, kahdesti sain sen muuttamaan mieltään pillittämällä mutta en enää kolmannella. Menin vastaan, otin eleettömästi damin pois ja jätin hetkeksi istumaan sinne pissauskohdalle. Kutsuin suullisella käskyllä pois ja koko lopputreenin ei yrittänytkään jalan nostoa! Jännä, sen pitää aina välillä testailla.

Markkeeraukset meni muutoin hienosti. Istui rauhallisena ja tarkkaavaisena vieressä, lähti vauhdilla noutoon luvan saatuaan ja palautti hyvin. Hymy Tein vielä pari taakselähetystä ja nekin meni kivasti. Niitä ei olla treenailtukaan leirin jälkeen kertaakaan. Toisella kerralla sai jonkun hajun, jota lähti tutkimaan mutta palasi ruotuun kun muistutin mitä piti tehdä. Huomaa että vähän ne Ellin juoksut vaikuttaa tuohon keskittymiseen.

Loppuun tein vielä vasemmalle lähetyksen. Siinäkään ei onglmia. Olen kyllä tosi tyytyväinen Napin tasoon. Treeni intoa löytyy, on vauhdikas sekä lähtiessä että palauttaessa ja nenä toimii. Hymy Nyt pitäis ne taipparit saada läpi niin pääsee kisaamaan!!