En sitten ole saanut kotisivuja väkerrettyä joten ajattelin kirjoitella Nappi Naperoisen elämästä, treenaamisesta ynnä muusta touhuilusta blogiin. Saa itsekin sitten seurailla miten treenit on edenneet. :)

Käydään parisen kertaa viikossa treenaamassa tokoa ohjatuissa treeneissä, ja ihan kivasti poika onkin siinä edennyt. Viime aikoina olen hionut liikkeestä maahan menoa ja liikkeestä istumista. Nopeutta saisi olla mun makuuni vielä enemmän. Mutta toisaalta päässäni kaikuu erään koulutusohjaajan sanat: " Sinun täytyy hyväksyä koirasi sellaisena kun se on. Siitä ei tule koskaan bordercollieta..."
Aivan totta. Mun täytyy tehdä parhaani sen kanssa tottahan toki, mutta vaatimukset pitää pysyä sellaisella tasolla että koiralla on mahdollisuudet ne toteuttaa.

Noutohommiakin ollaan treenailtu. Välillä menee ihan jees. Mutta joskus sen mielestä on kivempaa alkaa pelaan omia pelejä damin kanssa. Kyllä se tästä!
Oon kyllä ihan tyytyväinen koiraa, se alkaa tuntua jo omalta koiralta. Heh. Kaikki tutut tietää, että mitä tuolla tarkoitan. ;) Nappi Napero on oikeastaan ihan mukava poika. Painosanalla mukava. 

Tosin jätkä vois vähän opetella syömään. Ärsyttävä tyyppi siinä suhteessa ettei syö kunnolla. Nytkin pariin päivään ei oo syönyt edes puolia päiväruuasta. Jep. Eilen käytiin eläinlääkärissä laittamassa uusi siru. Vanhaa ei löytynyt mistään. Eläinlääkäri epäili että siru on jostain syystä mennyt rikki, eikä anna signaalia. No, saatiin onneksi uusi siru takuutyönä. :) Samalla punnitsin Napin, puntari näytti 25,4 kiloa. Sais painaa enemmän, mutta minkäs teet. Kaveri jo käski ostamaan läskiä sille... noo, katsotaan kumpi antaa periksi. Minä vai koira?!
(tunnustan, eilen ostin maksalaatikkoa koiralle ja sekoitin nappuloiden sekaan...)

Illalla taas tokotreeneihin!

1058014.jpg