Nyt on sitten vahvistunut koiven diagnoosi. Rasitusmurtuma lonkassa. Altistavana tekijänä katkenneen reisiluun vuoksi hieman virheasentoinen lonkka ja siihen päälle uusi kuntosaliharrastus jonka toki aloitin tuttuun tapaani tooooosi hiljaisesti. Jeah right! Eiku täysillä ja usein ja kaikkia jumppia läpi... No hyvä puoli tässä on se, että koipi mitä todennäköisimmin paranee kunhan vaan lepuutan sitä. Keppien kanssa pitää könkätä vielä n. 3 viikkoa ja sitten niistä saa alkaa luopumaan. Lääkäri vilautti mahdollisuutta että lonkkaan laitetaan metallituki mikäli kivut jatkuu tai kepeistä ei voi luopua. Toivottavasti ei siihen kuitenkaan tarvitse mennä vaan murtuma luutuu kivuttomasti itsestään.

Naperoinen vietti muutaman päivän mun veljen luona jossa sillä oli päivittäin seurana viikon vanha vauva ja sen äiti. Velipoika sanoi että tosi kiltti koira mutta hänen makuunsa vähän turhan villi. ;) Naperoinen kun ei päässyt muutamaan päivään irti juoksemaan eikä sen kanssa treenailtu niin se näkyi sitten riehumisena. Mukavasti siellä oli kuitenkin mennyt ja toivotettiin se vielä uudestaankin sinne mikäli tarvetta on. Mukava oli myös huomata että vilkkaudestaan huolimatta Nappi ei kouhota lasten seurassa. Toinen veljeni kävi kylässä 5 ja 3 vuotiaiden lasten kanssa ja kivasti Nappi käyttäytyi lasten kanssa. Söi mm. luutansa lattialla lasten rapsutellessa.

Napin vilkkauden huomasi myös Ammi joka urhoollisesti kävi Napin kanssa eilen remmilenkillä. (Kiitos!!) Mukana ollut Emma-kultsu raukka sai kärsiä kun villi junnupoika yritti hyppiä selkään...

Ehti tulla jo ikävä Napin ollessa hoidossa. Mukavahan se on kun mun tehdessä töitä koneella se makaa tuossa varpaiden päällä ja muutenkin touhutaan yhdessä. :) Kaukokäskyjä olen nyt sen kanssa treenannut kun ei oikein muuta voi. Onneksi Mikon täytyy pitää viime vuoden lomia nyt pois. Vapaata sillä on pääsiäisen yli ja sen jälkeen alkaa 2 viikon "kesäloma". Saa käyttää Nappia metsälenkeillä ja treenailla sen kanssa dameilla.

Huomenna lähdetäänkin sitten mun vanhemmille ja suunnataan lauantaina Rovaniemen näyttelyyn.