Vietimme Napin kanssa lämpimän aamupäivän Haukiputaalla. Kikkuroita ei taaskaan ollut paikalla kovin suurta määrää. Napin arvostelu alla.

"14 month old medium size male, nice proportion of body. Kind, sweet expression, a little blight ears. Good neck, nice front, enought ribcage. Level topline, nice quarters behind, enough coat, good bones and feet, close behind in movement." ERI, JUK1, PU2, SERT. Tuomarina Zoltan Kiss, Unkari.

Suomennos menee jotenkuten näin: "14 kuukautta vanha, keskikokoinen uros, kivat kehon mittasuhteet. Kiltti, miellyttävä ilme, jota korvat hieman pilaa. Hyvä kaula, kiva etu, tarpeeksi rintakehää. Vakaa ylälinja, kivat kulmaukset takana, tarpeeksi turkkia, hyvät luut ja jalat, liikkeessä ahdas takaa."

Laatuarvostelua hakiessani tuomari kertoi, että Napin pitää vielä aikuistua mutta että on lupaavan oloinen nuori mies. :)

Olisin taas jättänyt hakematta pystin jos ei kaveri olisi huomauttanut että kai mää hain sen toimistosta... Luulin että vain ROP ja VSP saa pystin mutta opin jälleen uutta. Tuo korva huomautus tuli ilmeisesti siitä kun Nappi piti korviaan rupelilla kun tuomari kävi kopeloimassa sitä ja katsomassa hampaat. Laatuarvostelun jälkeen tuomari antoi vinkin, että mun täytyy juosta lujempaa Napin kanssa jotta sen pitkä askel pääsee paremmin esiin ja tuo "show-meininkiä". PU-kehässä sitten yritin juosta lujempaa, Nappia kiinnosti siinä vaiheessa vain mun takkiin kiinnitetty ERI ruusuke ja pomppi vierellä yrittäen saada ruusukkeen hampaisiinsa. :)