Nappi pääsi tänään treenailemaan riistalla. Ensin vuorossa oli jäljestystä. Napille tehtiin kanijälki joka oli n. 40 metriä. Jäljesti hienosti mutta kanilla sitten piti vähän nuuskia pupua ennen kuin otti suuhun. Otti kuitenkin ja toi. Hymy Tehtiin sitten vielä toinen jälki joka oli vähän pitempi, olisiko ollut n. 60 metriä. Nyt jäljestäminen ei ollut enää niin hyvää meni vähän juoksemiseksi, löysi kuitenkin pupulle. Otti sen nopeammin suuhun ja toi. Oikein hyvä!

Lopuksi tehtiin vielä markkeerauksia lokilla. Nappihan ei lokkia aiemmin ole nähnytkään. Meni markkeeraukselle ihan hyvin, vähän nuuskutteli lokkia mutta otti suuhun ja toi. Pudotti mun edessä ja jäi nuuskutteleen lokkia. Tehtiin vielä toinen markkeeraus ja nyt otti reippaammin linnun suuhun ja palautti käteen. Hymy

Vähän taisi olla pojalla muuta mielessä Ellillä on nimittäin tärppipäivät menossa. Mutta olen tyytyväinen kun kuitenkin pystyi keskittymään ja työskentelemään vaikka selkeesti ei ihan oma itsensä ollut.

Riistareenejä ei ole tiedossa taas vähään aikaan vaan jatketaan treenaamista dameilla. Halusin vain nähdä miten toimii kanijäljellä ja lokilla kun ne ovat ihan uutta meille. Toimihan se, joten ei tarvitse ruveta niiden kanssa "jumppaamaan".