Viikonloppuna oli ohjelmassa metsälenkkien lisäksi tokokokeessa käynti. Ihan katsojina oltiin kylläkin. Lisäksi sunnuntaina kokeen jälkeen oltiin putkeen 2 tuntia tokotreeneissä. Sen verran tokoa oli ohjelmissa että näin untakin tokokisoista. :)

Napin treenit menivät hyvin. Ohjelmassa oli seuraamista, liikkeestä seisominen (ihan liikkurin kanssa) paikalla oloa, noutoa, hyppyä, ruutua ja istumista. Harvoin otan noin paljon liikkeitä yhdellä kertaa mutta pidin toki taukoa liikkeiden välissä. Napilla näyttää olevan liikkeet hallinnassa ihan mukavasti. Nyt pitäisi vaan saada kestävyyttä seuraamiseen ja opettaa sivulle siirtyminen. Nämä kun saadaan hallintaan voidaan ruveta treenaamaan enemmän koemaisesti. Nappi on kyllä tosi nopea oppimaan ja on nykyään paljon aktiivisempi treeneissä.

Niin tosiaan, onnistuinhan minä koheltamaankin treeneissä lahjakkaasti. Hypyn jälkeen kehuin Nappia ja loikin koiraa innostaen taakse päin. Jotenkin kummallisesti sotkeuduin omiin jalkoihini ja lensin kaaressa selälleni. Nappi tietty hyppäs päälle ja varasti mun pipon. Siellä hallin lattialla sitten nauroin ja yritin päästä ylös Napin hyppiessä päällä....

Ja sitten kohellus nro 2. Noutojen jälkeen Nappi olisi halunnut kapulan itselleen ja hyppäsi mua vasten sillä seurauksella että housut repesi reidestä. :) Sisäsaumaan tuli sellainen 10 sentin vekki... Mikko oli taas ylpee emännästään kun se tuli kolhittuna ja housut revittynä illalla kotiin!! ;)