Meirän Nape on oppinut syömään! Kyllä!! :) Mähän oon aina valittanut että tuo elukka ei syö. Ei sitten millään. Sellainen se vaan on ollut pennusta asti. Mutta nyt syö. Liekö sitten metsästyskaudella jotain tekemistä asian kanssa?! Mikon mukaan Nappi on pomppinut vaikeissa maastoissa välillä niin että korvat vaan on jostain aina välillä vilkkunut. Kotiin tullessa sitten on ruokakin maistunut, oon isontanut annosta ja jopa se isompi annos on mennyt kokonaan alas! Hip hurraa!! Aiemmin kun tosiaan on saattanut olla syömättä parikin päivää... Metsästyskaudesta ja kunnon ruokahalusta on seurannut sitten se että Napilla on lihaksisto kasvanut. Ihanat reisilihakset on kasvattanut! ;)

Nyt vaan täytyy alkaa ihmetteleen, että miksei ukolla vastaavaa lihasten kasvua oo näkynyt? Ruokaa uppoaa siihenkin ja yhtä paljon viettää aikaa metsällä kuin koirakin... Hmmm..? Nuotiollako siellä vaan istuskellaan??!

Mikon ollessa töissä kävin tänään treenailemassa Napin kanssa. Ensin pari tuntia metsälenkkiä alla jonka jälkeen siirryimme pellolle eteenmenoa harjoittelemaan. Kivasti meni. Lähtee lujaa ja suoraan. Palauttaakin hyvin. Kuuliainen käskyille ja pillille. Loppuun tein vielä hakuruudun. Neljä damia hyvin käteen saakka. :)