Kävimme eilen treenaamassa hallilla. Aiheina oli maahan meno ja paikalla olo sekä luoksetulo. Maahan meno toimi, oli nopeempi nyt kun olen sitä treenannut hieman eritavalla. Aiemmin Napilla peräpää meni selkeesti hitaammin maahan kuin etupää, eilen huomasin parannusta. Jatkamme siis tällä tavoin!

Luoksetuloa teimme ihan liikkeenomaisesti, jokaisen vuorollaan toimiessa liikkurina. Siinä ei huomattamista. Sitten rakennettiin "rata" palloista, patukasta, ym. huokuttelevista jutuista. Koiran piti tulla suoraan luokse niistä huolimatta. Nappi erehtyi ottamaan tunnarikapulan suuhun mutta tuli kuitenkin luokse pienen mutkan jälkeen. Toisella kertaa tuli hienosti perille, jolloin palkkasin sen ruhtinaallisesti.

Sen jälkeen teimme ihmiskujan, jokaisella oli pallo tms. jolla sai koiraa huokutella. Teimme sen 2 kertaan, molemmilla kerroilla koira varasti. Onnistuin ilmeisesti edellisessä harjoituksessa palkkaamaan sen niin runsaasti ettei sitten malttanut odottaa käskyä. Se hyvä puoli tässä tietty oli että tuli vauhdilla ja suoraan luokse. Pitää alkaa kiinnittään treeneissä huomiota siihen ettei pääse lähtemään omin luvin.

Treenit meni kuitenkin kivasti. Kotiläksyksi saimme maahanmenon ja paikallaolon.