Vietimme jälleen muutaman päivän mökkeilyn merkeissä. Lenkkeilyn, laiskottelun ja joen rannassa plutrailun lisäksi jopa treenasimme.  Damit olivat myös mukana, molempina päivinä treenasimme hieman. Ensimmäisenä päivänä tein ihan helpot treenit. Aloitin sillä että dami oli välissämme ja se menikin hienosti. Sitten heitin damin muutaman kerran sen mitä sain heitettyä ja pyysin tuomaan. Hienosti meni ja ensimmäisen päivän treenit oliki siinä.

Tänään sitten treenasimme lisää. Aloitin samalla tavalla, ensin dami meidän välissä, sitten lyhyen matkan päässä ja sitten heitin sen mitä sain heitettyä pari kertaa. Kun ne meni hienosti vein kaksi damia Napin istuessa lähetyspaikalla. Damit vein niin että olivat reilun matkan päässä, toinen vasemmalla puun lähellä ja toinen oikealla talon nurkan takana.
Lähetin Napin hakemaan ensin vasemman, meni ok, puolivälissä meno matkalla kuikuili toisen damin suuntaan annoin uuden käskyn jolloin meni lähetetylle damille, ja toi. :) Sitten lähetin toisen damin luokse, se meni kans kivasti. Tosin sen piti välissä pysähtyä kuselle, josta toruin ja annoin uuden käskyn tuoda jolloin tulikin kivasti perille asti.

Vierestä katsonut Mikko sanoi että näytti kivalta, mutta palautusvauhtia saisi olla enemmän. Mun vastaus oli luokkaa "haista kakka" koska olin niin tyytyväinen kun palautusongelmien jälkeen Nappi toi!! :) Kiva mieli jäi! Mut pidetään ne varpaat vielä maan tasalla, ettei tule liian kovaa pudotusta sitten....