Tänä aamuna kello soi 04.15 ja kotipihalta lähdimme matkaan 5 aikaan suuntana Kinnula. Pysähdys ja auton vaihto Oulussa, matkaseuraksi saimme Inkan ja kultsutytöt. Hymy

Matka meni rattoisasti ja perillä olimme hyvissä ajoin. Kiva sää, maukkaat eväät ja rento tunnelma mikäs sen kivempi tapa viettää sunnuntai päivää!

Kehässä oli vähän eri fiilis kun en ollut saada Nappia millään seisomaan tai juoksemaan. Vieressä ollut juoksuinen flattityttö sai pojan pään ihan sekaisin ja keskittymään vain hajujen nuuskuttelemiseen. Ekan juoksukierroksen jälkeen sain Napin vähän hereille ja se seisoikin sitten ihan nätisti. Alla arvostelu:

"Erinomainen tyyppi. Riittävä koko. Lupaava pää. Hyvä kaula ja selkälinja. Sopusuhtaisesti kulmautunut edestä ja takaa. Keskivahva luusto. Hyvä runko. Reipas luonne. Hyvä karvanlaatu. Hyvät sivuliikkeet, hieman ahdas takaa." ERI, PU1, ROP, SERT

Tuomarina toimi Hannele Jokisilta. Koska Nappi oli ainut rotunsa edustaja oli se sitten automaattisesti myös paras uros, ROP ja SERT! Hymy Kannatti herätä! Kävimme myös ryp-kehässä hakemassa uusia kokemuksia vaikkei odotetusti sijoituttukaan.

Kaiken kaikkiaan kiva reissu! Kiitos Inka!